امروز برایتان طرز تهیه شله امیری که یک غذای محلی از استان ایلام است را آماده کرده ایم. استان ایلام دارای تنوع غذایی بسیار بالایی است و علاوه بر تعدد غذاهای محلی آن و طعم های بی نظیرشان، خاصیت هر غذا است که آن را برایمان ارزشمند می کند. غذاهایی که بعضی از آنها اگر در فصل مناسب استفاده شود، می تواند ضامن سلامتی مان باشد. اصلی ترین ماده غذایی که در شله امیری استفاده می کنیم ماش است که یکی از حبوبات پر خاصیت است که فیبر بالایی دارد و بسیار زود هضم و غیر نفاخ است؛ ماش دارای ویتامین های A و D است؛ ماش طبع گرمی دارد و دارای کالری کمی است. پس اگر میزان مصرف کالری برای تان مهم است، نگران نباشید و این غذای محلی استان ایلام را حتما امتحان کنید. اگر می خواهید حسابی از خوردن شله امیری لذت ببرید در فصل زمستان و در سرما آن را نوش جان کنید. این غذا به دلیل وجود ماش که طبع گرمی دارد، می تواند در زمان سرماخوردگی، همچون یک دارو عمل کند.

 

شله امیری غذای محلی استان ایلام

مواد لازم  برای تهیه شله امیری

  • ماش یک کاسه متوسط
  • برنج یک کاسه متوسط
  • پیاز یک عدد متوسط
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه دو قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
  • روغن به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

مواد لازم برای تزئین:

  • پیاز دو عدد متوسط
  • پودر نعناع ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن به مقدار لازم

 

دستور پخت شله امیری 

  • ماش را پس از پاک کردن و شستن، درون قابلمه ریخته و به مقدار لازم آب می ریزیم و می گذاریم ماش ها خوب پخته شود.
  • سپس قابلمه را از روی شعله بر می داریم و می گذاریم سرد شود و ماش های درون آن را چنگ می زنیم که تفاله های آن (پوست ماش) جدا شود و دور بریزیم.
  • دقت کنید که آبی که ماش با آن پخته شده است دور ریخته نشود.
  • سپس قابلمه را بالای شعله گذاشته و برنجی را که از قبل حدود یک ساعت در آب خیس خورده است را به آن اضافه می کنیم.
  • حال مقداری نمک به آن اضافه می کنیم.
  • پس از پخته شدن برنج، وقتی که هنوز زیاد سفت نشده و مقداری آب دارد (مطابق تصویر شماره ۱)، پیاز را که با روغن سرخ کرده ایم و در آخر فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ایم (مطابق تصویر شماره ۲) را به غذایمان اضافه می کنیم (می توان مقداری نعناع را نیز اضافه کرد) و سپس ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می گذاریم جا بیفتد. دقت کنید نمی خواهیم زیاد سفت شود.
  • پس از آماده شدن غذا، برای تزئین آن، پیاز و نعناع را جدا جدا درون روغن سرخ کرده و با آن غذایمان را تزئین می کنیم.

منبع: پارسی دی

طرز تهیه رشته خشکار شمالی خوشمزه با آرد برنج و آرد گندم

طرز تهیه قیمه نذری خوشمزه و مجلسی با گوشت خورشتی

طرز تهیه خورش بامیه با گوشت گوسفندی

ماش ,یک ,شله ,لازم ,کنیم ,امیری ,مقدار لازم ,می کنیم ,شله امیری ,به مقدار ,استان ایلام ,مطابق تصویر شماره

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه تبلت ارزان قیمت کودکان و ضبط صدا عکس انیمه | پیک انیمه | PicAnime Orbit به تایپ - تایپ در دستان شما masiretejarat آموزشگاه آرایشگری شرکت ابزار مطمئن سارا دمنوش لاغری ارگانیک قفسه بندی فروشگاهی دانلود پاورپوینت کیفیت حسابرسی